top of page

Kennismaking Ilse Grieten

Bijgewerkt op: 29 sep. 2021

Ilse Grieten, onze lichaams- en ervaringsgerichte therapeute wil jullie graag meenemen op pad hoe zij werkt in haar begeleidingen. Lees en laat je inspireren!


Wie ben ik?


Ik ben Ilse, orthopedagoge van opleiding, na 10 jaar herschoolt naar yogadocente, body & mind trainster en lichaamsgericht therapeute.


Werken met en voor mensen zit me in het bloed. Daar word ik blij van, dat geeft me betekenis en voldoening.


Ik hou ervan om samen op weg te gaan en los te maken wat er vast(er) zit. Ik laat je je eigen potentieel weer zien en ervaren, versterk je vaardigheden en verruim je mogelijkheden zodat je zelf verder kan. Want dat is mijn uiteindelijke doel : mezelf overbodig maken zodat jij je leven zo optimaal mogelijk kan leiden.


Hoe gaat dat dan in z’n werk ?